Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Reparatii, curatari tobe camion

0 stars: 0.00 din 0 pareri

500 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Curatare / decolmatare filte de particule / catalizatoare

Suntem cea mai veche si experimentata firma specializata in curatarea si regenerarea filtrelor de particule DPF/FAP si CATALIZATOARELOR pentru autoturisme, autoutilitare, camioane, truckuri, autocare, utilaje, sa.

Detinem ultima tehnologie in materie pe plan mondial-DPF-CLEAN-MACHINE-utilaj care curata filtre de particule si catalizatoare atat pe masina, in aprox 2 h, cat si demontate in aprox 16 h.

Pentru camioane, truckuri, autocare, autobuze asiguram desfacerea, curatarea elementelor filtrante si reasamblarea tobei, proces care dureaza 36-48 ore.

Va garantam calitate, serioziate, profesionalism, promptitudine si satisfacerea maxima a clientilor dvs. in ceea ce priveste curatrea DPF/CATALIZATOARE.

Preturile parcticate de noi pentru tobe camioane, autocare, autobuze sunt 500-850 lei/element filtrant, iar manopera, operatia de demontare elemente filtrante din tobe si montare si re-asamblare toba 450-900 lei in functie de toba si gardul de complexitate al lucrarii.

Preturile pentru curatare filtre de particule/ catalizatoare demontate pentru autovehicule sunt 390-550 lei si le putem preda in 24 ore. Putem asigura contra cost demontarea/ montarea si resetarea ECU dupa caz.

Va garantam o curatare perfecta si raportul calitale – pret cel mai bun din tara.

Avem colaboari cu service-uri din Romania, Austria si Germania.

TOBELE CATALITICE SAU DPF-urile, pentru SOLICITARI CURATARI DIN TARA SAU EUROPA, SE TRIMIT PRIN CURIER RAPID la adresa de mai jos  

Deasemenea, in situatia cand elementii filtranti sunt epuizati fizic, avem tehnologia inlocuirii elementului filtrant cu unul nou.

Avantajele unei colaboari cu noi:
• Avem cea mai bogata si lunga experienta dintre toate sevice-urile care se ocupa de curatatarea DPF si a catalizatoarelor.
•Tehnicienii nostrii au fost instruiti de colaboratorii nostri din Olanda si Germania.
•Suntem primii in Romania care am implementat curatarea chimca profesionala.

Procesul tehnologic folosit de noi consta in
•Dezasamblare elemenenti flitranti aflati in toba
•Curatarea chimica a filtrelor de particule in diverse etape cu solventi care se potrivesc filtrului respectiv / grad de colmatare/ kilometraj.
•Solventi nanomoleculari sunt injectati cu presiune in filtru
•Timpi de actiune
•Spalare
•Preuscare
•Monitorizarea permanenta a preiunii in DPF
•Montarea elementilor filtranti curatati/inlocuiti in toba
•Asamblarea tobei.

Lucram cu mai multe solutii pentru curatarea DPF pe care le-am testat in prealabil si in functie de gradul de colmatare si starea DPF alegm solutia optima pentru obtinerea rezultatelor cele mai bune.

Suntem in permanenta la curent cu tot ce apare nou in acest domeniu pe piata internationala si testam tot ce apare nou, astfel imbunatatim permanent tehnologia de lucru.

Suntem imprtatori directi si exclusivi pentru Romani ai majoritatii solventilor folositi, cat si a utilajelor si tehnologiei folosite.

Folosim solventii nanomoleculari care sunt cea mai noua si performanta metoda de curatare a DPF, acestia actionand incontinuare la decolmatarea filtrului chair dupa montare.

Rata mare de rezolvarea a problemelor generate de infundarea DPF.

Preturile practicate sunt cele mai bune din tara pentru curatarea DPF de la 390 lei pentru autovehicule.

Calitatea ireprosabila a lucrarii.

Avem solutii pentru orice situatie existenta la DPF si catalizatoare
•CURATRE/DECOLMATARE
•INLOCUIRE CU FILTRE OUT OF MARKET NOI la preturi imbatabile in situatia in care DPF este spart, ars sau grav deteriorat, sau in cazul catalizatoarelor avem posibilitatea adaptarii fiecarei evacuari a catalizatoarelor universale cu costuri mici.

Date de contact:
dl.Adrian Bertea, Director General
Tel: 0721956433
e-mail: service@filtredeparticule.ro
auto_motor_serv@yahoo.com

Adresa: Bucuresti, Str. Heliade Intre Vii, nr 46, sect 2 cod pstal 023385

Program: luni - vineri 9.00 - 17.30

sambata  9.00 -13.00

www.filtredeparticule.ro

www.meteorserv.ro
Trimite mesaj
Din Gura in Gura