Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Curatari ultrasonice piese si componente auto

0 stars: 0.00 din 0 pareri

60 lei Lei
Brand
Orice componenta auto
Out Of stock
Descriere
Din 2014 am achizitionat cea mai performata cuva cu ultrasunete pentru curatare filtre particule, catalizatoare si orice alta componenta din domeniu auto, aeronautic si industrial. Prin aceasta dorim sa ne mentinem mereu la standardele cele mai inalte tinad pasul cu noile tehnologii care apar la nivel mondial.

La ora actuala suntem singura companie din tara care detinem cea mai evoluata masina de curatare “METEOR ULTASONIC DPF CLEAN MACHINE” care curata perfect si sigur filtre de particule, catalizatoare, injectoare si orice atla piesa auto sau industriala.

Curatarea filtrelor de particule, catalizatoarelor, injectoarelor, clapetelor de acceleratie, sondelor, bujiilor si oricaror alte componente auto si industriale care necesita curatari perfecte  se executa in cuva cu ultrasunete. Curatarea cu ultrasunete este un procedeu sigur si unic ca performanta absoluta.

Fara nici un dubiu curatarea cu ultrasunete reprezinta cea mai complexa, evoluata si singura curatare perfecta la nivel mondial. Aceasta tehnologie a fost preluata din sfera tehnologiilor care necesita curatari extrem de fine si precise din domeniul cibernetic (semiconductori, condensatori, microcipuri, etc), din domeniul aeronautic (supape, injectoare, condensatori, instrumentele de bord, radare si sisteme de urmarire prin satelit  al avioanelor si vapoarelor), in domeniul nuclear (toate componentele mecanice ale centralelor nucleare), in domeniul medical si de laborator, in domeniul hidrauluic, extractiv si termoelectic.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura